Fraaie favorietjes #1 | Boek, Pinterest en versjes

Een primeur op mijn blog! Vanaf deze maand deel ik maandelijks mijn Fraaie Favorietjes. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die maand, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

foto bij ff

1. De darmen, een onderschat orgaan
Ik ben een behoorlijke boekenwurm. Lezen kan ik altijd en overal. Ik verzamel graag boeken en droom van een grote volle boekenkast. Helaas zijn het momenteel vooral studieboeken die ik voor mijn gezicht houd. Toch doe ik een poging om ook nog een LEUK boek te lezen, en dat is: De Mooie Voedselmachine. Alles Over De Darmen, Een Onderschat Orgaan. Van Giulia Enders. Ik ben er nog maar net in begonnen en vind het nu al een ontzettend leerzaam maar toch lekker luchtig en leesbaar boek.

2. You only had one job
Waardeloze voorwerpen, gebouwen of verkeerstekens. Je kunt er een boek over schrijven. Via facebook kwam ik op deze link. Sommige onzinnigheden maakten mij behoorlijk aan het lachen. Zo ook dit hele efficiënte hekwerk..

3. Pupa!
Echt een beautyblogger zal ik nooit worden, maar ik wil graaaag mijn favoriete make-up merk met jullie delen: Pupa Milano. Ongeveer drie keer per jaar kom ik bij de schoonheidsspecialiste. Ik leg er speciaal wat geld voor opzij. Het is een ‘verplichte’ manier om wat beter voor mezelf zorgen, omdat ik daar niet zo goed in ben. Bij de schoonheidsspecialise verkopen ze allerlei beauty producten van het merk Pupa. Deze producten ruiken heerlijk, zijn niet op basis van olie en gaan erg lang mee. Fraai favorietje dus.

4. Herontdekt: Pinterest!
Sinds ik ga verhuizen en op zoek ben naar interieur inspiratie, heb ik het fenomeen Pinterest helemaal herontdekt. Niet lang geleden was ik er al best fanatiek mee, maar nu helemaal. Ik verzamel vooral interieur inspiratie, lekkere recepten, kleding inspiratie en mooie reisfoto’s. Als je het leuk vindt, kun je me natuurlijk ook volgen!

5. Versjes van Lars van der Werf
Hier werd ik even stil van. Wat een prachtige versjes zeg! Via Flowmagazine en via Twitter kwam ik steeds meer over Lars van der Werf te weten. Zijn versjes pakten me in en ik kon sommige tekst wel vijf keer achter elkaar lezen zonder dat ik verveeld werd. Zodra ik zijn boek Versjes van Lars tegen kom in de winkel koop ik ‘m direct.

6. Verf
Dit wordt ‘m dan, de kleur op de muur. We zijn eruit. Het wordt de Flexa Couleur Locale Relaxed Australia 4015 Relaxed Mist. Euh ja, een verf met een hele chique naam. Niet alleen de muur, maar ook de inklaptafel van de Ikea krijgt deze kleur.

Onderschrift IKVOELVLINDERS

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s