Personal | My Life Now

780c77512d2ae086453ebb70737f1443

Eens in de zoveel tijd vul ik een vast vragenlijstje in, waarin te lezen is hoe ‘my life now’ eruit ziet.

Ik was blij met (deel 1): Mijn nieuwe baan bij Burgers’ Zoo. Ik werk bij de leeuwen. Doe daar onderzoek naar het gedrag en welzijn zoals die nu is. En ik ontwikkel een innovatieve vorm van zintuigelijke verrijking die ik vervolgens toe pas, waarna ik opnieuw onderzoek doe naar het welzijn en gedrag van de leeuwen. Uiteindelijk schrijf ik een advies voor de verzorgers van de leeuwen in Burgers’ Zoo.

Ik was blij met (deel 2): Mijn nieuwe baan bij AOC De Groene Welle. Ik ben aangenomen!! Volgend jaar heb ik écht mijn eigen klassen en leerlingen. Stiekem vind ik het ook nog wel spannend. Ik heb vandaag mijn 0,5 fte contract getekend. Wellicht kan ik dan ook stoppen in de horeca want…

Ik was minder blij met: Mijn werk bij de Toekan. Sinds een paar maanden werk ik weer in de horeca. Bij De Cantharel in Apeldoorn. Deze Van der Valk werkt veel met streekproducten en groenten uit eigen tuin. Dat maakt dit bedrijf erg leuk (en je kunt er echt lekker eten!). Maar dat is dan ook het enige pluspunt dat ik kan noemen voor nu. Laat ik maar zeggen dat ik mijn gedachten vooral houd bij het feit dat de euro’s die ik hier verdien direct naar de spaarrekening kunnen.

Ik keek naar: Euhm, even denken hoor. Af en toe een filmpje (de laatste is Snowwhite And The Huntsman) maar verder kijk ik in de zomer geen tv.

Ik kocht: Een koelbox, picknickkleed, korte broeken, leuke shirtjes, grijze lage All Stars en een wenkbrauwbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. Laat die vakantie maar komen!

Ik luisterde naar: Sia. Wat een stem, gave teksten en mooie liedjes zeg! (en die videoclips met dat wonderkind in de witte pruik intrigeren me ook echt).

Ik dacht aan: Mijn katten. Ze zijn logeren bij mijn ouders, omdat wij drie weken op vakantie gaan. Ik mis ze nu al!

Ik las: Het boek ‘Paaz‘ van Mirthe vd Meer. Ben er bijna doorheen en dan ga ik ‘Up‘ lezen van dezelfde schrijfster.

Ik maakte: Het hele huis schoon. Mijn computerbestanden geordend. En heleboel nieuwe blogposts vooruit. Trots!

Ik wacht op: Aanstaande maandag, de dag dat we naar Zuid-Frankrijk rijden. Au revoir!

Onderschrift IKVOELVLINDERS

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s