Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Sabine Timmer, 29 jaar oud. Van origine Twents, maar nu gevestigd in Apeldoorn. Ik ben een zus, vriendin, optimist, huis-tuin en keukenklusser, docent, wiebelkont (zo noemde m’n moeder me altijd vanwege het gebrek aan een zittend gat), stapelgek op m’n katten, eeuwig student en een behoorlijke flap-uit. 

Sinds kort ben ik de eigenaresse van een klein autootje, maar m’n studentenfiets uit Leeuwarden staat (veel te stil) ook nog steeds in de tuin. Ik houd van het strand, hoe de zon tussen de bomen door schijnt op een nazomerdag en vind het leuk om m’n huisje telkens weer opnieuw in te richten. Ik steek ontzettend veel tijd in het maken van to-do lijstjes, maar effectief afwerken is me nog nooit gelukt. Ik deed er drie studies over voordat ik de juiste keuze had gemaakt. Naast werken in een vijf sterren hotel, sta ik vol passie voor de klas. En tegelijkertijd ben ik die docent die haar whiteboard vol schrijft met watervaste stift.

Mijn blog Ik Voel Vlinders komt recht vanuit mijn hart. Ik schrijf over alledaagse en spontane gebeurtenissen, foto’s en hebbedingen. Zo impulsief en een flapuit als ik ben zal dat ongetwijfeld een breed scala aan onderwerpen op gaan leveren. Hopelijk met net zoveel plezier voor jullie als voor mij.

Laura en ik

Onderschrift IKVOELVLINDERS

Advertenties

Een gedachte over “Wie ben ik?

  1. Pingback: Lijstje | 30 voor 30, deel 1 | Ik Voel Vlinders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s